Gesine Prado jest cukiernikiem samoukiem. Kocha pieczenie tak bardzo, że założyła szkołę cukierniczą w swoim mieście.
O mięsie – niebanalnie i do rzeczy. „Sztuka mięsa” to autorski program kulinarny, gdzie w rolach głównych zobaczymy wołowinę, wieprzowinę czy drób. Nikt nie wgryzie się w ten temat lepiej niż Tomek Jakubiak!
Słodka ambrozja, pikantne ostrygi i aromatyczny cynamon to powszechnie znane afrodyzjaki. Czy powiedzenie „przez żołądek do serca” jest prawdziwe? W każdym odcinku trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla.
Dzięki swoim przemyślanym potrawom, sprytnym ciężarówkom i obecności w mediach społecznościowych, food truck’i stały się ważnymi nośnikami możliwości ekonomicznych i wzrostu, uruchamiając przemysł o wartości 2 miliardów dolarów w miastach w całej Ameryce.
Dokładnie w momencie, kiedy pracownicy myślą, że nikt nie patrzy, Willie Degal sprawdza co dokładnie robią. Czas na zasadzkę na restaurację.
Najlepsi specjaliści od pieczenia tortów powrócili!
W świecie zawodowego grilla trzy legendy stoją razem na szczycie, Peg Leg Porker – mistrz grilla od trzech generacji, Diva Q zdobyła ponad 400 nagród na całym świecie, I Big Moe – zdobywca nagród we wszystkich kategoriach.
Oto urywki z życia przezabawnej Amy Schumer i jej rodziny. W tym dziwnym czasie kwarantanny wszyscy mają swoje zmartwienia i problemy, a Amy chce nas trochę rozbawić i przy okazji nauczyć się gotować.
Niektóre dania w życiu są warte odstania nawet kilku godzin w kolejce, a okazuje się że dla niektórych z nas nawet 24 godziny, to nic strasznego!
Zastanawialiście się kiedyś, jak powstają wasze ulubione słodycze czy napoje?
Szef kuchni Roberto Valbuzzi na co dzień zarządza zespołem i tworzy wyrafinowane dania w swojej restauracji.
Znany amerykański restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących FOOD NETWORK, Guy Fieri, kolejny raz wyrusza w swojej czerwonej strzale w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia.
Amerykanie kochają rywalizację. Tak samo mocno kochają grillować. Więc spotykamy się dziś w Teksasie, stolicy grilla, by przeprowadzić jedyny w swoim rodzaju pojedynek.
Takiej rywalizacji jeszcze nie widzieliście! Czterech szefów kuchni dostaje po 500 dolarów do wydania na produkty spożywcze. Ale nie będą oni kupować w sklepie. Muszą odkupić zakupy od wychodzących klientów, nie wiedząc oczywiście co jest w torbach.
Tytuł: „Kuchnia, jak u mamy” mówi sam za siebie. Bernadetta Rossi zaprasza nas do swojego domu, w którym nauczyła się gotować.
Przed nami kolejny tłusty sezon uwielbianego włoskiego programu. Prowadzący Szef Rubio zabiera nas w kulinarną podróż po całych Włoszech szukając najpyszniejszych lokalnych potraw.
Do kuchni MasterChefa Juniora ponownie wkroczy czterdziestu młodych, zdolnych kucharzy z całej Polski, którzy zaprezentują swoje umiejętności kulinarne i zawalczą o tytuł III MasterChefa Juniora.
Sobotnia Wyżerka w Food Network
Dzień Dziecka z Food Network
Dwójka najlepszych, utytułowanych mistrzów grillowania staje w wyścigu o mistrzowski pas grilla.
Jest naprawdę dużo dobrych cukierników, ale tylko niektórzy z nich mają takie umiejętności, żeby wygrać wojnę.
Zebraliśmy dla Was w jedno miejsce najlepsze przepisy na grilla!
Przepisy z programu: Wielkie gotowanie
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i wielokrotnie nagradzana blogerka kulinarna zaczyna swoje wiejskie życie na granicy Minnesoty i Północnej Dakoty
Jeśli weźmiesz jedną bezczelną, byłą dziewczynę z miasta, jej przystojnego męża ranczera, grupę uroczych dzieci, dalszą rodzinę, kowbojów, 3000 dzikich mustangów, stado bydła i jednego spokojnego psa, to dostaniesz ‘Kobietę na Dzikim Zachodzie’.
Pakujcie się i zapnijcie pasy, jedziemy spróbować najlepszych przysmaków Ameryki. Poznamy miejsca do których ludzie przyjeżdżają z całego kraju, żeby spróbować tego właśnie dania. Poznamy sekrety najlepszej Margarity zapiekanej w piecu tak gorącym, że piecze się ją jedynie 90 sekund.
Geoffrey Zakarian prowadzi zawody w gotowaniu jakich jeszcze nie było.
Co ugotować i zjeść, kiedy nerwy ściskają nam żołądek?
Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach już po raz ósmy wyruszają na poszukiwania najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Na Wielkanocne Święta przygotowaliśmy dla Was kilka smakowitych propozycji!