Przepełniona ciepłem i pasją do wszystkiego, co rodzinne, Joanna Gaines spędza czas w kuchni, dzieląc się z widzami swoimi ulubionymi przepisami.
W programie Csaba dalla Zorza uczy, jak przyrządzać smaczne, ale też łatwe, zdrowe, tanie i szybkie dania.
Szef kuchni Cliff Crooks zabiera kucharzy, którzy mają problemy w swoich firmach na trzydniowe szkolenie podczas którego pomaga im zbliżyć się do osiągnięcia kulinarnych celów.
Darnell Ferguson i komiczka Mamrie Hart są gospodarzami największego na świecie konkursu minikulinariów w którym nagrodą jest 5000 i upragnione Minitrofeum
Michel Moran, charyzmatyczny mistrz sztuki kulinarnej z Andaluzji zaprosi do wspólnego gotowania znane osobowości ze świata sztuki, muzyki i telewizji.
Kto z nas nie marzy o wycieczce do Stanów Zjednoczonych? Food Network zaprasza widzów w podróż kulinarną po tym niezwykłym kraju. To właśnie z nami odkryjecie niejedno pyszne miejsce. Robert Irvine w programie „Smaczna rozpusta” zabierze Was tam, gdzie można, a nawet trzeba zrobić sobie przerwę od zdrowej diety. Nie zabraknie też słodkiej rywalizacji w „Krainie słodyczy”, gdzie obowiązują zasady niczym z gry planszowej. A na koniec, amerykańscy szefowie kuchni postarają się pokonać niezrównaną dotąd mistrzynię sztuki kulinarnej Alex Guarnaschelli. Uwaga! Uczestnicy będą walczyć „Ogniem i patelnią”!
Enrica zabierze nas do odkrycia różnych składników zebranych bezpośrednio z jej ogrodu, które będą bohaterami dań dnia.
Prowadząca Kristin Chenoweth poprowadzi zespoły uczestników przez jadalną Krainę słodyczy.
Pojedynek na grille powraca i jest większy niż kiedykolwiek! Najzdolniejsze i najbardziej godne podziwu umysły zajmujące się grillowaniem w Ameryce są gotowe do walki o upragniony tytuł Master of 'Cue i wyróżnioną rolę w Food Network Digital.
Dzieci często mają swoich idoli. Oprócz postaci z bajek, filmów czy gier, to również bohaterowie życia codziennego, którzy poprzez swoje zaangażowanie stali się dla nich autorytetem.
Gulasz, gotowane mięso gotowane, pieczeń... Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic.
Zdrowe odżywianie jest najlepsze, ale w niektóre dni po prostu nie można oprzeć się pokusie.
Wszystkich widzów Food Network łączy radość jaką czerpią z jedzenia. Na antenie kanału codziennie serwowane są zarówno dania tradycyjne, jak i te ze zwariowanym twistem. Z Food Network każdy może stać się szefem z prawdziwego zdarzenia, i to we własnej kuchni! Programy znajdujące się w ofercie tej stacji stwarzają widzom doskonałą okazję do kulinarnych podróży i poznania różnych tradycji i kultur. Nie można zapomnieć o tym, że Food Network to także nie lada gratka dla fanów rozrywki. Rywalizacja między sławnymi kucharzami i cukiernikami to nie tylko przyglądanie się jak powstają wymyślne dania, ale przede wszystkim, świetna zabawa!
W programie testujemy kubki smakowe zwykłych Amerykanów, twórców przepisów i szefów kuchni.
Mary McCartney, wegetarianka z pasją, mama i fotografka, otwiera swoją londyńską kuchnię,
Gwiazda muzyki i autorka bestsellerowej książki kucharskiej Trisha Yearwood zaprasza do swojej południowej kuchni, żeby podzielić się z widzami ulubionymi przepisami.
Znani szefowie kuchni i restauratorzy, bracia Bryan i Michael Voltaggio, są mentorami kolejnych wielkich kucharzy Ameryki podczas intensywnej rywalizacji zespołowej.
Szefowa kuchni Tregaye Fraser z Atlanty dodaje smaku i charakteru do każdego przepisu, dzieląc się swoimi potrawami z tymi, których kocha: rodziną, przyjaciółmi i dwoma dorastającymi synami.
„Zabawnie o jedzeniu” to program, jak każdy inny program kulinarny, tyle że ten ma też naukę, historię, komedię, lalki, kamery w urządzeniach kuchennych i gospodarza, który jest albo geniuszem, albo po prostu nie ma rozumu w głowie.
Enrica Della Martira była konkurentka i finalistka Masterchef zdradza swoje kuchenne sekrety dzięki wielu przepisom na chleb i dania, które idealnie się z nim łączą.
Istnieje niezliczona ilość kwestii w których restauracja może zawieść ale wszystko zaczyna się i kończy wraz z jedzeniem i przygotowywaniem go przez szefa kuchni.
Gok Wan powraca, aby kontynuować swoją ekscytującą przygodę w kuchni południowo wschodniej Azji.
Grudzień to w Food Network wyjątkowa dawka inspirujących programów, które wprowadzą widzów w świąteczny nastrój
Przed nami walka, w której orężem są same słodkości. W tym konkursie kulinarnym, prowadzący Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom, aby podjęli jeden z najtrudniejszych testów ich życia.
Szef kuchni Roberto Valbuzzi na co dzień zarządza zespołem i tworzy wyrafinowane dania w swojej restauracji. W tym programie zabierze nas na wieś, w rodzinne strony, by wraz z najbliższymi pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził, czyli dla północy Włoch.
Święta zbliżają się wielkimi krokami! Wiecie już jakimi wypiekami w tym roku zaskoczycie swoich bliskich?
„Zabawnie o jedzeniu” to program, jak każdy inny program kulinarny, tyle że ten ma też naukę, historię, komedię, lalki, kamery w urządzeniach kuchennych...
Dołącz do George'a, gdy przemierza kraj w dążeniu do utrzymania przy życiu i dobrej kondycji amerykańskiego hamburgera.
HALLOWEEN WEEKEND W FOOD NETWORK 30-31 PAŹDZIERNIKA