Idą święta Wielkiej Nocy, a Ty już myślisz o jajach z majonezem, faszerowanych, żurku, mazurku i babce wielkanocnej? Co roku to samo na talerzu... Może warto coś zmienić? Daj się uwieść świątecznej kuchni Ani Starmach i zaskocz gości niepowtarzalnym, wielkanocnym menu.
Proste i praktyczne przepisy Jakubiaka od lat są chętnie powtarzane w kuchniach widzów. W każdym odcinku Tomek pokaże inny rodzaj mięsa i przygotuje z nich wspaniałe dania i wędliny.
Katarzyna Meller kocha gotować. O jedzeniu pisze i rozmawia. Nieustannie podpatruje innych kucharzy, szuka nowych smaków i gromadzi przepisy. W swoim nowym programie odwiedzi szefów kuchni, których restauracje stały się prawdziwą mekką dla smakoszy. Jaki jest ich „Przepis na sukces”?
Nasza prowadząca, Marzena Jarczak odwiedziła Agnieszkę i Filipa, którzy porzucili życie w mieście i postanowili zamieszkać na pograniczu Bieszczad i Beskidu Niskiego, w miejscowości Mokre, pod Sanokiem, gdzie prowadzą pracownię kowalstwa artystycznego i metaloplastyki.
Jakie zdrowotne właściwości ma seler? Dlaczego warto jeść jabłka? Jak smakuje sernik z marchewki? Jesteście gotowi na porządną dawkę zdrowia? Tadeusz Müller o owocach i warzywach wie dosłownie wszystko!
Jak skutecznie zlikwidować oponkę na brzuchu? Co zrobić, żeby pozbyć się worów pod oczami, czy też skończyć ze słodyczami? Jakie produkty wyrzucić raz na zawsze ze swojej diety?
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych.
Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!
Zrobienie idealnego tortu nie jest prostą sprawą. Liczą się nie tylko umiejętności kulinarne, ale też ogromna wyobraźnia, szczypta cierpliwości i zamiłowanie do detali. „Dziewczyny z wypiekami” coś
o tym wiedzą!
Agata i Małgosia kochają słodkie wyzwania. W swojej pracowni cukierniczej często spotykają się
z nietypowymi zamówieniami. Jak poradzą sobie z pomysłami klientów? Czy ich torty przypadną do gustu organizatorom przyjęcia?