Idą święta Wielkiej Nocy, a Ty już myślisz o jajach z majonezem, faszerowanych, żurku, mazurku i babce wielkanocnej? Co roku to samo na talerzu... Może warto coś zmienić? Daj się uwieść świątecznej kuchni Ani Starmach i zaskocz gości niepowtarzalnym, wielkanocnym menu.
"Wielkanoc ze smakiem” to wyjątkowy program Magdy Gessler.
Walenty Kania powraca do Was z nowymi przepisami!
Ekscentryczny Walenty Kania podróżuje po Polsce w swoim food trucku, by odnaleźć jedzeniowe osobliwości.
Miłośnicy mięsnych potraw mają na co czekać! Tomasz Jakubiak powraca z nowymi odcinkami programu „Sztuka mięsa”!
Proste i praktyczne przepisy Jakubiaka od lat są chętnie powtarzane w kuchniach widzów. W każdym odcinku Tomek pokaże inny rodzaj mięsa i przygotuje z nich wspaniałe dania i wędliny.
Ładocha wraz z córkami w swoim programie zdradza widzom przepisy na proste dania, które dobrze smakują oraz ładnie wyglądają.
Daria Ładocha pokaże widzom proste i przydatne sztuczki, których warto używać w kuchni.
9 000 Jelly Beans, 1000 toffi, 15 kilogramów landrynek! Czy jesteście gotowi na słodkie szaleństwo?
Katarzyna Meller kocha gotować. O jedzeniu pisze i rozmawia. Nieustannie podpatruje innych kucharzy, szuka nowych smaków i gromadzi przepisy. W swoim nowym programie odwiedzi szefów kuchni, których restauracje stały się prawdziwą mekką dla smakoszy. Jaki jest ich „Przepis na sukces”?
Kamery Food Network zarejestrowały na początku czerwca wydarzenie charytatywne „Kucharze pomagają”, organizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka.
Nasza prowadząca, Marzena Jarczak odwiedziła Agnieszkę i Filipa, którzy porzucili życie w mieście i postanowili zamieszkać na pograniczu Bieszczad i Beskidu Niskiego, w miejscowości Mokre, pod Sanokiem, gdzie prowadzą pracownię kowalstwa artystycznego i metaloplastyki.
Widzowie pokochali bohaterów programu „Przyślij przepis”!
W nowym programie Food Network zaglądamy do garnków i spiżarni miłośników gotowania z różnych regionów Polski.
Jaki jest przepis na idealne danie? Zdaniem Magdy Gessler należy dorzucić do niego przede wszystkim szczyptę miłości!
Magda Gessler króluje w kulinarnym świecie od lat, a jej programy biją rekordy oglądalności.Czy wiemy o niej już wszystko? Nic bardziej mylnego!
Jakie zdrowotne właściwości ma seler? Dlaczego warto jeść jabłka? Jak smakuje sernik z marchewki? Jesteście gotowi na porządną dawkę zdrowia? Tadeusz Müller o owocach i warzywach wie dosłownie wszystko!
Jak skutecznie zlikwidować oponkę na brzuchu? Co zrobić, żeby pozbyć się worów pod oczami, czy też skończyć ze słodyczami? Jakie produkty wyrzucić raz na zawsze ze swojej diety?
Laura i Mania opowiedzą widzom jak pracuje im się na planie programu kulinarnego.
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji, zabytkowy park Pałacu w Wilanowie i nasi widzowie w roli krytyków kulinarnych.
Kamera Food Network była obecna na jedynym takim pikniku kulinarnym w Polsce!
Po 18 latach Robert Makłowicz znowu pokazuje Polskę.
Zrobienie idealnego tortu nie jest prostą sprawą. Liczą się nie tylko umiejętności kulinarne, ale też ogromna wyobraźnia, szczypta cierpliwości i zamiłowanie do detali. „Dziewczyny z wypiekami” coś
o tym wiedzą!
Agata i Małgosia kochają słodkie wyzwania. W swojej pracowni cukierniczej często spotykają się
z nietypowymi zamówieniami. Jak poradzą sobie z pomysłami klientów? Czy ich torty przypadną do gustu organizatorom przyjęcia?
W tym programie zobaczcie pracę jednej z najstarszych hotelowych kuchni…. od kuchni!
Czym różni się praca szefa kuchni w eleganckim bistro od tej w dużym zajeździe czy jadłodajni? Wystarczy umieć gotować a reszta sama się ułoży?