Kuchnie na 100 palników

Michał Cybulski - Zastępca Managera ds.Gastronomii & Sofitel Whisky Ambasador

W tym programie zobaczcie pracę jednej z najstarszych hotelowych kuchni…. od kuchni!

Ponad 30 kucharzy i 40 kelnerów, którzy pracują niemal całą dobę, 365 dni w roku. Swoje dania serwowali prezydentom, premierom i celebrytom z całego świata. Zabierzemy was do Grand Hotelu, gdzie żeby utrzymać najwyższy standard wszystko musi działać jak w zegarku. Dowiecie się jakie dania zamawiają królowie i celebryci, jak przygotować najlepszej jakości tatara, oraz zobaczycie jak wygląda i ile kosztuje najdroższy hotelowy pokój.
Od lewej: szef kuchni Grand Hotelu - Tomasz Koprowski oraz Tomasz Kuczyński -kierownik śniadań
Kuchnie na 100 palników Od lewej: szef kuchni Grand Hotelu - Tomasz Koprowski oraz Tomasz Kuczyński -kierownik śniadań Źródło: Rafał Hamrol